361° ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΡΕΞΙΜΟ ΣΕ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ

Ως δρομείς όλοι λατρεύουμε να τρέχουμε στα πιο όμορφα περιβάλλοντα. Πακετάρουμε τα αθλητικά μας παπούτσια σε κάθε ταξίδι και συχνά τα λερώνουμε όταν χανόμαστε σε μονοπάτια. Αλλά κάποτε μπορεί να προσέξεις ότι απλώς χρειάζεσε κάτι περισσότερο όταν ξοδεύεις χρόνο έξω σε μονοπάτια. Γι’ αυτό δημιουργήσαμε την πρώτη πραγματική συλλογή μας από παπούτσια για τρέξιμο σε μονοπάτια. Αυτή τη σεζόν παρουσιάζουμε 2 μοντέλα. Πρώτα το 361-Yushan, ένα πραγματικά ανθεκτικό παπούτσι για μονοπάτια. Δεύτερο, το 361-Taroko 2, μια πολυχρηστική επιλογή για όσους κάνουν τα πρώτα βήματα τους σε μονοπάτια.

Taroko-2-trail-EN

361° Taroko 2

Ένα εξαιρετικό υβριδικό παπούτσι για τρέξιμο σε μονοπάτια, το οποίο είναι ένας συνδυασμός στυλ και απόδοσης φτιαγμένο για να σε βοηθήσει να αντιμετωπίζεις και να ανακαλύπτεις περιπέτειες εντός και εκτός δρόμου. 

  Αγόρασε τώρα   Βρες το κατάστημα σου

Trailrunning-361-taroko-2

361° Yushan

Κατασκευασμένο για να αντέχει σε διάφορα ανώμαλα εδάφη και καιρικές συνθήκες, το Yushan είναι το όχημα που χρειάζεστε για αντιμετώπιση μεσαίων-έως-υψηλών χιλιομέτρων προπονήσεις και προσφέρει γνήσια απόδοση σε όλα τα επίπεδα.   

  Αγόρασε τώρα   Βρες το κατάστημα σου