ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Γεια σου! Σε αυτή την ενότητα θα βρεις τις πιο πρόσφατες προσθήκες μας σε προϊόντα. Βγάζουμε συνεχώς καινούρια παπούτσια, ρουχισμό και αναβαθμισμένα προϊόντα, επομένως φροντίστε να επιστρέψετε στην ιστοσελίδα μας για να ελέγξετε τις καινούριες μας παραλαβές!

361° Fierce

Ακούσαμε τα σχόλια του δρομέα και καταλάβαμε ότι υπάρχει ανάγκη για μια διαφορετική εμπειρία τρεξίματος. Ομαλότερη, λιγότερο δομημένη, ελαφρύτερη αίσθηση. Αυτό είναι το Fierce.
Πάρε το Fierce για πιο γρήγορο τρέξιμο, αγώνα ταχύτητας ή ακόμη και μια χαλαρή προπόνηση.
Θα σας επιτρέψει να νιώσετε περισσότερα.

Ανακάλυψε το

361°Strata 4

Το 361º Strata 4 αντιπροσωπεύει ένα υψηλό επίπεδο άνεσης σε συνδυασμό με πολύ ομαλή, αλλά και σταθερή πλατφόρμα. Φορέστε το Strata στο μακρινό σας τρέξιμο (long run), σε αγώνες ημιμαραθωνίου ή μαραθωνίου και αναμφισβήτητα θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες για άνετο και σταθερό τρέξιμο.

Ανακάλυψε το

361°MERAKI 3

Το 361-Meraki είναι ένα εξαιρετικό ουδέτερο παπούτσι το οποίο κατασκευάστηκε για να σε κάνει να νιώθεις γρηγορότερος! Είναι ελαφρύ στα πόδια αλλά με το τρέξιμο έρχεται στην ζωή. Έχει εξαιρετικά ομαλή μετάβαση από την φτέρνα στα δάχτυλα. Το σύστημα πολλαπλών στρωμάτων κάτω από τα πόδια, σας προσφέρει την μοναδική 361° εμπειρία τρεξίματος˙ μαλακό και άνετο αλλά ταυτόχρονα πολύ σταθερό με την κατάλληλη ανταπόκριση. Το 361-Meraki είναι κατάλληλο για δρομείς όλων των δυνατοτήτων.  

Ανακάλυψε το

361°Spire 4

Θέλαμε να σας δώσουμε περισσότερη άνεση γι’ αυτό σας παρουσιάζουμε το νέο Spire. Το Spire 4 προσφέρει περισσότερη και απόλυτη άνεση. Είναι ο καλύτερος δρομικός σας φίλος εάν ψάχνετε για απορρόφηση κραδασμών μαζί με άνεση. Με νέο υλικό EVA στη μεσόσολα QU!KSPRING+ που επιτρέπει στο παπούτσι να προσφέρει περισσότερη απορρόφηση κραδασμών και ανταπόκριση. Ζήσε την εμπειρία Spire 4 τώρα. 

Ανακάλυψε το

361°Nemesis

Το 361-Nemesis είναι ένα κλασικό παπούτσι σταθερότητας πολλών χιλιομέτρων. Με αποδεδειγμένη και δοκιμασμένη πλατφόρμα με χαρακτηριστική την παρατεταμένη ενδιάμεση θέση, προσφέρει ισορροπημένο και ασφαλής αίσθημα. 

Ανακάλυψε το

361°Sensation 4

Update to the original Runner's World 'Best Debut' award-winner, this mild-stability shoe features a newly constructed internal fit sleeve for enhanced support at midstance. 

Ανακάλυψε το

361°Yushan

Το 361-Yushan είναι ανθεκτικό για τρέξιμο σε μονοπάτια. Κατασκευασμένο για να αντέχει σε διάφορα ανώμαλα εδάφη, το Yushan είναι το όχημα που χρειάζεστε για αντιμετώπιση μεσαίων-έως-υψηλών χιλιομέτρων προπονήσεις και προσφέρει γνήσια απόδοση σε όλα τα επίπεδα. 

Ανακάλυψε το

361-Taroko-2

361° Taroko 2

Ένα εξαιρετικό υβριδικό παπούτσι για τρέξιμο σε μονοπάτια, το οποίο είναι ένας συνδυασμός στυλ και απόδοσης φτιαγμένο για να σε βοηθήσει να αντιμετωπίζεις και να ανακαλύπτεις περιπέτειες εντός και εκτός δρόμου.  

Ανακάλυψε το

Feisu-2-361-europe

361° Feisu 2

Τα πάντα σε αυτό το παπούτσι είναι επικεντρωμένα στην απόδοση και τη μείωση βάρους. Βελτιώσαμε την σύνθεση της εξωτερικής σόλας για βελτιωμένο κράτημα. Επανασχεδιάσαμε το πάνω μέρος και ελαχιστοποιήσαμε τα υλικά. Παρόλα αυτά, σου προσφέρει συγκεκριμένο σύστημα κορδονιών ‘Morphit’, με θήκη μεσαίου ποδιού που επιτρέπει την κατάλληλη εφαρμογή στο πόδι. 

Ανακάλυψε το

361° Pacer ST

Το Pacer είναι κατάλληλο για ταχύτερες προπονήσεις τρεξίματος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προπονήσεις σε μονοπάτια και επίσης είναι εξαιρετικός σύντροφος για την ημέρα του αγώνα. Η πλατφόρμα του κατασκευάστηκε για να συνδυάζει απευθείας αίσθηση με άνεση. Επομένως, σου προσφέρει τα πλεονεκτήματα μιας εξαιρετικά αποδοτικής πλατφόρμας, με επιπρόσθετη άνεση μέσω του στρώματος Quickfoam και την εσωτερική σόλα Ortholite πάνω μέρος του. 

Ανακάλυψε το